Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mořská ryba na rajčatovo lilkové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 628 kJ /
867 kcal
Bílkoviny148,27 g
– z toho živočišné bílkoviny144,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,27 g
Tuky4,43 g
– nasycené1,02 g
– nenasycené2,82 g
–– mononenasycené0,88 g
–– polynenasycené1,94 g
––– omega 30,80 g
Vláknina9,45 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 567 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy25,03 g
– cukry7,81 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety mořských ryb (halibut, treska apod.) Treska filet 800 g
sůl Sůl mořská
pepř (dala jsem citrónový) Pepř černý
olivový olej Olej olivový
1 1 pěkný lilek Lilek čerstvý
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
drcené feferonky Chilli paprička čerstvá
hrst hrst oliv bez pecek Olivy čerstvé zralé
mletý kmín Kmín mletý
drcený koriandr Koriandr semena
mletá paprika Paprika červená sušená
mletá kurkuma Kurkuma mletá
2 konzervy 2 konzervy sterilovaných rajčat Rajče červené sterilované
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 dl 2 dl suchého červeného vína Víno červené suché 200 ml
asi 2 dl 2 dl zeleninového vývaru Vývar zeleninový 200 ml
2 lžíce 2 lžíce směsi sekaných bylinek (petrželka, oregano, máta) Petržel nať čerstvá 30 g
trochu trochu cukru na dochucení Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.