Nutriční hodnoty (Mořská ryba na rajčatovo lilkové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 628 kJ / 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 144,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,27 g |
Tuky | 4,43 g |
– nasycené | 1,02 g |
– nenasycené | 2,82 g |
–– mononenasycené | 0,88 g |
–– polynenasycené | 1,94 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 9,45 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 567 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 25,03 g |
– cukry | 7,81 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety mořských ryb (halibut, treska apod.) | Treska filet | 800 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř (dala jsem citrónový) | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 pěkný lilek | Lilek čerstvý | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
drcené feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
hrst hrst oliv bez pecek | Olivy čerstvé zralé | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
drcený koriandr | Koriandr semena | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
mletá kurkuma | Kurkuma mletá | |
2 konzervy 2 konzervy sterilovaných rajčat | Rajče červené sterilované | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 dl 2 dl suchého červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
asi 2 dl 2 dl zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce směsi sekaných bylinek (petrželka, oregano, máta) | Petržel nať čerstvá | 30 g |
trochu trochu cukru na dochucení | Cukr bílý |