Nutriční hodnoty (Bezlepkové hrk hrk řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 25
| Energie | 17 167 kJ / 4 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,07 g |
| Tuky | 153,74 g |
| – nasycené | 15,18 g |
| – nenasycené | 128,01 g |
| –– mononenasycené | 88,35 g |
| –– polynenasycené | 39,66 g |
| ––– omega 3 | 10,32 g |
| Vláknina | 8,30 g |
| Cholesterol | 526 mg |
| Sodík | 275 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 631,03 g |
| – cukry | 274,88 g |
| ––– laktóza | 6,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | 125 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku škrobu | Bramborový škrob | |
| 1 hrnek 1 hrnek cukr krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka (můžete použít sojové) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 2 jahodové kompoty i s nálevem | Jahody zavařené | |
| 1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
| 2 2 vanilkové pudinky Créme Olé (Dr.Oetker) | Puding v prášku | 80 g |
| 2 2 šlehačky | Šlehačka 35% |