Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkové hrk hrk řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 25

Energie17 167 kJ /
4 103 kcal
Bílkoviny44,68 g
– z toho živočišné bílkoviny21,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,07 g
Tuky153,74 g
– nasycené15,18 g
– nenasycené128,01 g
–– mononenasycené88,35 g
–– polynenasycené39,66 g
––– omega 310,32 g
Vláknina8,30 g
Cholesterol 526 mg
Sodík 275 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy631,03 g
– cukry274,88 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek polohrubé kukuřičné mouky Mouka kukuřičná hladká 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku rýžové mouky Mouka rýžová hladká 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku škrobu Bramborový škrob
1 hrnek 1 hrnek cukr krupice Cukr bílý 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka (můžete použít sojové) Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
2 2 jahodové kompoty i s nálevem Jahody zavařené
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
2 2 vanilkové pudinky Créme Olé (Dr.Oetker) Puding v prášku 80 g
2 2 šlehačky Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.