Nutriční hodnoty (Bezlepková oříšková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 852 kJ / 1 160 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,75 g |
| Tuky | 70,49 g |
| – nasycené | 11,13 g |
| – nenasycené | 49,53 g |
| –– mononenasycené | 42,70 g |
| –– polynenasycené | 6,83 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 5,95 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 418 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 84,90 g |
| – cukry | 72,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 70 g 70 g cukru krupice | Cukr bílý | 70 g |
| 70 g 70 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 70 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2.5 g |