Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Jakmile se spojí maso, pivo a koření, lahodný výsledek je zaručen. Skočte pro krkovičku k řezníkovi a připravte si jí podle našeho receptu - s pivem a cibulí. Díky delšímu marinování se maso perfektně proleží a nasaje potřebné chutě.
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 2 021 kJ / 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,19 g |
Tuky | 37,55 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 11. 2021 14:15
tenderizér
Tonja:
Neblahé paměti jsem si ten oný pořídil...
Od počátku jsem k tomu udělátku přistupoval předpojatě: jsem si říkal že se přece traduje, že do masa se nepíchá a fčíl ho budu perforovat soustavou miniaturních nožíků? Proč
Cosi jsem si tehdy nastudoval...
Párkrát jsem to na hovězím vyzkoušel bez jakéhokoli objektivního výsledku...
No, nakonec jsem ho zavrhl...
(Zdenda P. snad promine
20. 11. 2021 11:32
Pokud se má plátek masa tlustý 2 cm dobře namarinovat, je třeba, aby marináda mohla proniknout dovnitř (do hloubky). Doporučuji proto maso "ošetřit" tenderizérem.
20. 7. 2021 14:11
Super akorát trošku sladké
31. 1. 2020 08:09
ja k tomu pridavam i zbytky zeleniny, treba zampiony, papriky, dala jsem uz i kvetak... nebo klobasku, anglickou... proste zbytky... a do stavy mrsknu treba ke konci lok smetany... je to parada
26. 5. 2019 09:49
Tak už se peče uvidíme jaký to bude mít úspěch
17. 3. 2016 13:22
Je to v troubě!! ještě chvilku a můžu se do toho pustit.. jen se zeptám co znamená to Necháme zredukovat výpeček
24. 1. 2016 17:27
dneska jsem to delala je to moc dobre
21. 1. 2016 14:00
tak masinko je naložený, až bude hotovo tak dám vědět
5. 7. 2015 19:10
VynikajícíJednoduchý,rychlý,ale jednu vadu to má-rychle to mizí z talíře
29. 6. 2015 07:45
A já tady pojídám 30 % eidam a ledový salát, Bože, jak hluboko jsem klesla!
23. 5. 2015 17:49
Vypadá to suprově určitě to udělám.
10. 5. 2015 18:05
7. 5. 2015 13:56
Vypadá to báječně a určitě to i tak chutná.Napadlo mě,jestli šťáva nebude moc hořká,ale jak píšeš,ta cibulka to zjemní a trochu osladí.Asi tenhle recept někdy zkusím
6. 5. 2015 21:34
Moc krásně připravená dobrota
6. 5. 2015 21:32
Všem moc děkuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Ovocné želé bonbony
Přidáno před 2 hodinami

Fazolová směs s bramborem
Přidáno před 4 hodinami

Čachochbili
Přidáno před 7 hodinami

Nanuky z ostružin
Přidáno před 22 hodinami

Vepřová plec ve smetanové znojemské omáčce
Přidáno 19. 5. 2022 10:19

Toust v omeletě
Přidáno 19. 5. 2022 10:17
Právě bylo uvařeno:


Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
uvařil/a beban
před 58 minutami

Pečené plněné papriky
uvařil/a Jan Nemec
před 1 hodinou


Zapečené gnocchi se žampiony, kuřecím masem a uzeno - sýrovou omáčkou
uvařil/a Petulice
před 1 hodinou

Moravanské kuřecí nudličky
uvařil/a Dosire
před 2 hodinami

Pomazánka na obložené chlebíčky z vařených brambor
uvařil/a Fitulka
před 2 hodinami

Rillettes (rijet)
uvařil/a Fitulka
před 2 hodinami

Boršč z Arbatu
uvařil/a Fitulka
před 2 hodinami

Jednoduchá bublanina
uvařil/a Panova
před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: krkovicka na pivu krkovice na pivu krkovička na pivu recept krkovice nejlepší recepty krkovička na cibuli recept krkovicka na pive krkovicka na cibuli krkovice na pive krkovice na cibuli krkovice pivu a na cibuli pečená krkovice na pivu nejlepší recepty z krkovice veprova krkovice na pivu krkovice na cibuli a pivu krkovice na cibuli a pive recepty krkovička na pivu krkovice marinovaná v pivu se štouchanymi brambory krkovicka s cibuli na pivu nalozena krkovice v pivu veprova krkovice na cernem pivu
Suroviny: krkovice s kostí, koření na steak, olej, cibule, pivo světlé, vývar masový, sádlo
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2y8
20 názorů