Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Farmářská krkovička v cibuli a pivu

Jakmile se spojí maso, pivo a koření, lahodný výsledek je zaručen. Skočte pro krkovičku k řezníkovi a připravte si jí podle našeho receptu - s pivem a cibulí. Díky delšímu marinování se maso perfektně proleží a nasaje potřebné chutě.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 750 min

750 min (690 min příprava + 60 min tepelná úprava, bez doby odležení)

6. 5. 2015 18:28

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie2 021 kJ / 483 kcal
Bílkoviny3,19 g
Tuky37,55 g
Vláknina3,64 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

https://www.facebook.com/varenistomem

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

SonaRen

20. 7. 2021 14:11

Super akorát trošku sladké :-)

Pajato

31. 1. 2020 08:09

ja k tomu pridavam i zbytky zeleniny, treba zampiony, papriky, dala jsem uz i kvetak... nebo klobasku, anglickou... proste zbytky... a do stavy mrsknu treba ke konci lok smetany... je to parada :yes:

Yvona

26. 5. 2019 09:49

Tak už se peče uvidíme jaký to bude mít úspěch;-)

Lenka

17. 3. 2016 13:22

Je to v troubě!! ještě chvilku a můžu se do toho pustit.. jen se zeptám co znamená to Necháme zredukovat výpeček

Jana Kolešovásm

24. 1. 2016 17:27

dneska jsem to delala je to moc dobre:yes:

fialka

21. 1. 2016 14:00

tak masinko je naložený, až bude hotovo tak dám vědět

Maruš

5. 7. 2015 19:10

Vynikající:yes:Jednoduchý,rychlý,ale jednu vadu to má-rychle to mizí z talíře :-D

Ivana Vágnerová

29. 6. 2015 07:45

A já tady pojídám 30 % eidam a ledový salát, Bože, jak hluboko jsem klesla!:-D

Mirek

23. 5. 2015 17:49

Vypadá to suprově určitě to udělám.

mysulka

10. 5. 2015 18:05

:-p:yes::yes:

BlankaZ

7. 5. 2015 13:56

Vypadá to báječně a určitě to i tak chutná.Napadlo mě,jestli šťáva nebude moc hořká,ale jak píšeš,ta cibulka to zjemní a trochu osladí.Asi tenhle recept někdy zkusím :yes:

Anna Kocikova

6. 5. 2015 21:34

Moc krásně připravená dobrota:-p:-K:yes:

rebeka

6. 5. 2015 21:32

Všem moc děkuji :-K

rebeka

6. 5. 2015 21:32

Všem moc děkuji :-K

magdalenka

6. 5. 2015 20:15

Krkovičku môžem na všetky spôsoby, mám ju radšej ako karé. Tvoj recept sa mi páči.:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovicka na pivu krkovice na pivu krkovička na pivu recept krkovice nejlepší recepty krkovička na cibuli recept krkovicka na pive krkovicka na cibuli krkovice na pive krkovice na cibuli krkovice pivu a na cibuli pečená krkovice na pivu nejlepší recepty z krkovice veprova krkovice na pivu krkovice na cibuli a pivu krkovice na cibuli a pive recepty krkovička na pivu krkovice marinovaná v pivu se štouchanymi brambory krkovicka s cibuli na pivu nalozena krkovice v pivu veprova krkovice na cernem pivu

Suroviny: krkovice s kostí, koření na steak, olej, cibule, pivo světlé, vývar, sádlo

TopRecepty.cz

Farmářská krkovička v cibuli a pivu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G2y8