Nutriční hodnoty ("Dvojkové" kuřecí placičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,74 g |
| Tuky | 30,60 g |
| – nasycené | 5,95 g |
| – nenasycené | 18,63 g |
| –– mononenasycené | 9,30 g |
| –– polynenasycené | 9,33 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 6,26 g |
| Cholesterol | 649 mg |
| Sodík | 1,11 g |
| Sůl | 2,62 g |
| Sacharidy | 52,36 g |
| – cukry | 5,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kuřecích prsou | Kuře prso | 200 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 menší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 10 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky tatarky | Tatarská omáčka | 16 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |