Nutriční hodnoty (Ovocné pizzy v MW - těsto podle Jikotky - CRISP)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 626 kJ / 1 106 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 28,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g | 
| Tuky | 24,70 g | 
| – nasycené | 2,10 g | 
| – nenasycené | 20,93 g | 
| –– mononenasycené | 14,17 g | 
| –– polynenasycené | 6,76 g | 
| ––– omega 3 | 1,80 g | 
| Vláknina | 9,10 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 9 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 188,30 g | 
| – cukry | 10,40 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g | 
| na špičku nože na špičku nože soli | Sůl mořská | |
| 20 g 20 g droždí nebo 1/2 sáčku suchého | Droždí pekařské lisované | 20 g | 
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml | 
| 20 ml 20 ml teplé vody | Voda | 20 ml | 
| trochu trochu pepře | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| rajčatové pyré | Pyré z červených rajčat | |
| nadrobno nakrájený sýr Madeland nebo Mozarella | Čedar | |
| vhodné ovoce | Jahody čerstvé |