Nutriční hodnoty (V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 542 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 29,98 g |
– nasycené | 7,20 g |
– nenasycené | 18,89 g |
–– mononenasycené | 10,03 g |
–– polynenasycené | 8,86 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 1,68 g |
Cholesterol | 297 mg |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 11,98 g |
– cukry | 3,58 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 řízky z krůtích prsou ( nebo kuřecích) | Krůta prsa bez kůže | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
hrst hrst hrubých pilin z bukového nebo ovocného dřeva | ||
aluminiový tácek tácek na grilování | ||
2 PL 2 PL strouhaného křenu nebo krenexu | Křen čerstvý | 30 g |
2 PL 2 PL zakysané smetany nebo jogurtu | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
1 PL 1 PL majonézy ( nemusí být) | Majonéza | 15 g |
1 PL 1 PL hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |