Nutriční hodnoty (Brokolicovo-celerové placky s jarní cibulkou a rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 636 kJ / 630 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,05 g |
| Tuky | 17,19 g |
| – nasycené | 4,14 g |
| – nenasycené | 8,20 g |
| –– mononenasycené | 5,83 g |
| –– polynenasycené | 2,37 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 24,29 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 380 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 65,30 g |
| – cukry | 11,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g brokolice | Brokolice čerstvá | 400 g |
| 150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 pl 4 pl uvařené rýže | Rýže bílá | 60 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový |