Nutriční hodnoty (Manželova specialita z hovězího masíčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 955 kJ / 945 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 27,57 g |
| – nasycené | 16,45 g |
| – nenasycené | 9,28 g |
| –– mononenasycené | 8,43 g |
| –– polynenasycené | 0,85 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 5,70 g |
| Cholesterol | 303 mg |
| Sodík | 343 mg |
| Sůl | 0,89 g |
| Sacharidy | 22,62 g |
| – cukry | 12,42 g |
| ––– laktóza | 7,22 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kvalitního hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 KL 1 KL Tandoori masala | Tandoori masala | 5 g |
| 1 KL 1 KL Koření Medvědí gril | Grilovací koření | |
| 1 KL 1 KL česnekového pepře | Kořenící směs sypká | |
| 2 dcl 2 dcl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 190 g 190 g zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
| malinový ocet | Ocet malinový | |
| sladká sojová omáčka (Indonézská) – dle chuti | Sójová omáčka Tamari | |
| tuk (slunečnicový olej) | Margarín |