Nutriční hodnoty (Pečený králík s brusinkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 908 kJ / 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,20 g |
Tuky | 85,22 g |
– nasycené | 41,28 g |
– nenasycené | 42,72 g |
–– mononenasycené | 36,12 g |
–– polynenasycené | 6,60 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 11,89 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,30 g |
Sacharidy | 29,10 g |
– cukry | 23,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 naporcovaný králík | Králík | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
4 kuličky 4 kuličky celého pepře | Pepř černý | |
4 kuličky 4 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
1 snítka 1 snítka oregana | Oregano sušené | |
1 1 malá větvička libečku | Libeček čerstvý | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
4 PL 4 PL brusinkového kompotu | Brusinky zavařené | 60 g |