Nutriční hodnoty (Cibulovo-brokolicový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 011 kJ / 481 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,95 g |
| Tuky | 1,92 g |
| – nasycené | 0,39 g |
| – nenasycené | 1,09 g |
| –– mononenasycené | 0,17 g |
| –– polynenasycené | 0,92 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 31,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 77 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 39,00 g |
| – cukry | 20,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 2-3 2-3 velké cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
| plátek plátek másla 2 cm široký | Máslo kravské | |
| 1 l 1 l vařící vody | Voda | 1000 ml |
| 2,5 dl 2,5 dl bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| krutonky z opečených topinek | Krutony | |
| 2 2 polévkové lžíce nakrájené nati z lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá |