Nutriční hodnoty (Dušené kuře na zelenině, ochucené adžikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 979 kJ / 951 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 91,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,02 g |
| Tuky | 39,44 g |
| – nasycené | 11,68 g |
| – nenasycené | 24,92 g |
| –– mononenasycené | 18,47 g |
| –– polynenasycené | 6,46 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 9,74 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 467 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 45,64 g |
| – cukry | 30,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g stehenních řízků | Kuře stehno bez kůže | 500 g |
| 1 1 velká barevná paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g |
| 3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2-3 lžičky 2-3 lžičky adžiky | Adžika | 12.5 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky chilli | Chilli paprička sušená | 1.25 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |