Nutriční hodnoty (Carpaccio ze žampiónů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 742 kJ / 177 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,60 g |
| Tuky | 1,21 g |
| – nasycené | 0,65 g |
| – nenasycené | 0,52 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,47 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,20 g |
| – cukry | 4,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g žampiónů | Žampion čerstvý | 300 g |
| šťáva ze 2 citrónů | Citrón čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 PL 2 PL petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 PL 1 PL balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |