Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky na pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 189 kJ / 1 001 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 134,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,95 g |
| Tuky | 27,42 g |
| – nasycené | 6,53 g |
| – nenasycené | 13,67 g |
| –– mononenasycené | 11,19 g |
| –– polynenasycené | 2,49 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 499 mg |
| Sodík | 2,19 g |
| Sůl | 5,01 g |
| Sacharidy | 33,00 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžičky 2 lžičky Solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 100 ml 100 ml dezertního vína | Víno červené sladké | 100 ml |