Nutriční hodnoty (Jogurtový dort (s exotickým ovocem))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 598 kJ / 2 294 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 106,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,73 g |
| Tuky | 100,61 g |
| – nasycené | 56,64 g |
| – nenasycené | 32,26 g |
| –– mononenasycené | 27,51 g |
| –– polynenasycené | 4,75 g |
| ––– omega 3 | 0,72 g |
| Vláknina | 1,22 g |
| Cholesterol | 1,02 g |
| Sodík | 850 mg |
| Sůl | 1,95 g |
| Sacharidy | 234,97 g |
| – cukry | 184,00 g |
| ––– laktóza | 49,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 55 g 55 g cukru | Cukr bílý | 55 g |
| 40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 25 g 25 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 25 g |
| 10 g 10 g kakaa na tmavý korpus | ||
| 750 g 750 g řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 750 ml |
| 250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 150 ml 150 ml Salka | Mléko kondenzované slazené | 150 ml |
| 6 plátků 6 plátků želatiny | Želatina vepřová | |
| čerstvé ovoce (nebo konzervované) | Jahody čerstvé | |
| dortová želatina (může být s příchutí exotické ovoce) | Želatina vepřová |