Nutriční hodnoty (Jahodový kopec pro Lucinku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 248 kJ / 4 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,80 g |
| Tuky | 111,35 g |
| – nasycené | 56,14 g |
| – nenasycené | 52,84 g |
| –– mononenasycené | 28,12 g |
| –– polynenasycené | 24,73 g |
| ––– omega 3 | 1,09 g |
| Vláknina | 20,15 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 9,67 g |
| Sůl | 24,20 g |
| Sacharidy | 762,50 g |
| – cukry | 441,00 g |
| ––– laktóza | 5,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g cukrářských piškotů | Piškoty cukrářské | 400 g |
| 250 g 250 g jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
| 250 g 250 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 250 g |
| 600 ml 600 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 600 ml |
| 50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| ovocný nektar (na potření piškotů) | ||
| červené potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| 150 g 150 g hroznů | Hroznové víno čerstvé | 150 g |
| máta (na ozdobu) | Máta peprná list čerstvá |