Nutriční hodnoty (Vepřová kapsa se salámem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 391 kJ / 571 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,92 g |
| Tuky | 28,56 g |
| – nasycené | 6,28 g |
| – nenasycené | 19,49 g |
| –– mononenasycené | 14,37 g |
| –– polynenasycené | 5,13 g |
| ––– omega 3 | 1,28 g |
| Vláknina | 0,24 g |
| Cholesterol | 142 mg |
| Sodík | 688 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 8,39 g |
| – cukry | 2,35 g |
| ––– laktóza | 1,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g vepřové kýty (kotlety bez kosti) | Vepřová kýta | 250 g |
| 30 g 30 g salámu typu Vysočina (v celku) | Suchý salám | 30 g |
| 30 g 30 g tvrdého sýra (v celku) | Sýr kravský tvrdý 30% | 30 g |
| 15 g 15 g oleje | Olej řepkový | 15 ml |
| 8 g 8 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 8 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě drcený pepř (nebo jiné oblíbené koření) | Pepř černý |