Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrníčková karamelová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 156 kJ /
4 817 kcal
Bílkoviny79,54 g
– z toho živočišné bílkoviny26,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,78 g
Tuky158,31 g
– nasycené20,35 g
– nenasycené125,88 g
–– mononenasycené88,87 g
–– polynenasycené37,01 g
––– omega 310,33 g
Vláknina19,56 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 461 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy758,85 g
– cukry309,75 g
––– laktóza15,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 sáčky 2 sáčky karamelového pudinku Puding v prášku 96 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 lžíce 2 lžíce nasekané čokolády Čokoláda mléčná 30% 30 g
2 lžíce 2 lžíce rozinek Rozinky 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.