Nutriční hodnoty (Hrníčková karamelová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 156 kJ / 4 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,78 g |
Tuky | 158,31 g |
– nasycené | 20,35 g |
– nenasycené | 125,88 g |
–– mononenasycené | 88,87 g |
–– polynenasycené | 37,01 g |
––– omega 3 | 10,33 g |
Vláknina | 19,56 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 461 mg |
Sůl | 1,69 g |
Sacharidy | 758,85 g |
– cukry | 309,75 g |
––– laktóza | 15,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2 sáčky 2 sáčky karamelového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce nasekané čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce rozinek | Rozinky | 30 g |