Nutriční hodnoty (Polabanka s vepřovým masem na rozmarýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 696 kJ / 1 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 94,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,66 g |
| Tuky | 128,53 g |
| – nasycené | 43,50 g |
| – nenasycené | 77,23 g |
| –– mononenasycené | 59,08 g |
| –– polynenasycené | 18,15 g |
| ––– omega 3 | 2,85 g |
| Vláknina | 7,03 g |
| Cholesterol | 487 mg |
| Sodík | 5,80 g |
| Sůl | 13,66 g |
| Sacharidy | 48,71 g |
| – cukry | 1,74 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
| 5 lžic 5 lžic vepřového sádla | Sádlo vepřové | 75 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 snítky 2 snítky čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce bramborového škrobu | Bramborový škrob | 30 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky škrobu | Bramborový škrob | 2.5 g |
| 6 lžic 6 lžic sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 90 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 350 g 350 g Polabanka Mochov | ||
| 100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 5 g |