Nutriční hodnoty (Kabuli pilav)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 023 kJ / 6 220 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 82,87 g |
| Tuky | 210,72 g |
| – nasycené | 17,51 g |
| – nenasycené | 181,83 g |
| –– mononenasycené | 127,72 g |
| –– polynenasycené | 54,12 g |
| ––– omega 3 | 16,50 g |
| Vláknina | 63,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 441 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 970,70 g |
| – cukry | 185,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rýže | Rýže bílá | 1000 g |
| 400 g 400 g na proužky nakrájené mrkve | Mrkev čerstvá | 400 g |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 150 g 150 g očištěných rozinek | Rozinky | 150 g |
| 1 1 kg na kostky nakrájeného skopového masa | Jehněčí kýta | |
| 4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce směsi koření zahrnující skořici | Skořice ceylonská | 15 g |
| kardamon | Kardamom prášek | |
| hřebíček | Hřebíček |