Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Matjesy ze sírovce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 280 kJ /
1 023 kcal
Bílkoviny6,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,16 g
Tuky99,64 g
– nasycené12,38 g
– nenasycené85,14 g
–– mononenasycené22,06 g
–– polynenasycené63,09 g
––– omega 30,00 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy19,10 g
– cukry9,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g sírovce žlutooranžového Hřib čerstvý 150 g
20 kuliček 20 kuliček nového koření Nové koření
20 kuliček 20 kuliček pepře Pepř černý
10 10 bobkových listů Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček sacharinu E954 - Sacharin a jeho soli
2 2 cibule na kolečka Cibule čerstvá 140 g
100 ml 100 ml octa 8% Ocet lihový 100 ml
100 ml 100 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 100 ml
700 ml 700 ml vody Voda 700 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.