Nutriční hodnoty (Matjesy ze sírovce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 280 kJ / 1 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,16 g |
Tuky | 99,64 g |
– nasycené | 12,38 g |
– nenasycené | 85,14 g |
–– mononenasycené | 22,06 g |
–– polynenasycené | 63,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,10 g |
– cukry | 9,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g sírovce žlutooranžového | Hřib čerstvý | 150 g |
20 kuliček 20 kuliček nového koření | Nové koření | |
20 kuliček 20 kuliček pepře | Pepř černý | |
10 10 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček sacharinu | E954 - Sacharin a jeho soli | |
2 2 cibule na kolečka | Cibule čerstvá | 140 g |
100 ml 100 ml octa 8% | Ocet lihový | 100 ml |
100 ml 100 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 100 ml |
700 ml 700 ml vody | Voda | 700 ml |
sůl | Sůl mořská |