Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s cibulí a řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 727 kJ / 891 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,75 g |
| Tuky | 8,59 g |
| – nasycené | 2,21 g |
| – nenasycené | 5,80 g |
| –– mononenasycené | 1,67 g |
| –– polynenasycené | 4,13 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 125,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,34 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 99,65 g |
| – cukry | 59,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7 7 rajčat | Rajče červené čerstvé | 420 g |
| 1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| 5 řapíků 5 řapíků celeru (řapíkatého) | Celer bulva čerstvá | 2500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |