Nutriční hodnoty (Jahodový pohár s jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 994 kJ / 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 23,77 g |
| – nasycené | 16,04 g |
| – nenasycené | 7,08 g |
| –– mononenasycené | 6,08 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 5,67 g |
| Cholesterol | 73 mg |
| Sodík | 402 mg |
| Sůl | 0,83 g |
| Sacharidy | 88,17 g |
| – cukry | 88,17 g |
| ––– laktóza | 46,17 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jahodový pudinkový prášek | Puding v prášku | |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 500 ml 500 ml jahodového jogurtu | Jogurt kravský ovocný 3,5% | 500 ml |
| 200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |
| 1 1 červené dortové želé | Želatina cukrářská | |
| cukr krupice (podle chuti) | Cukr bílý | |
| šlehačka | Šlehačka 35% |