Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salátový prívarok)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 747 kJ /
418 kcal
Bílkoviny10,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,45 g
Tuky23,60 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené20,84 g
–– mononenasycené14,02 g
–– polynenasycené6,82 g
––– omega 31,83 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 150 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy36,90 g
– cukry5,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hlávka 1 hlávka salátu Salát hlávkový čerstvý 500 g
2 lžice 2 lžice oleje Olej řepkový 22 ml
3 lžice 3 lžice hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.