Nutriční hodnoty (Salátový prívarok)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 747 kJ / 418 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,45 g |
Tuky | 23,60 g |
– nasycené | 1,82 g |
– nenasycené | 20,84 g |
–– mononenasycené | 14,02 g |
–– polynenasycené | 6,82 g |
––– omega 3 | 1,83 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,90 g |
– cukry | 5,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hlávka 1 hlávka salátu | Salát hlávkový čerstvý | 500 g |
2 lžice 2 lžice oleje | Olej řepkový | 22 ml |
3 lžice 3 lžice hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |