Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory se špenátem a Hermelínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 367 kJ /
805 kcal
Bílkoviny48,70 g
– z toho živočišné bílkoviny41,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,32 g
Tuky39,95 g
– nasycené19,36 g
– nenasycené14,85 g
–– mononenasycené12,39 g
–– polynenasycené2,46 g
––– omega 30,28 g
Vláknina12,23 g
Cholesterol 601 mg
Sodík 1,53 g
Sůl3,87 g
Sacharidy58,47 g
– cukry8,58 g
––– laktóza1,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-7 4-7 brambor (podle velikosti brambor a počtu strávníků) Brambor zimní 275 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
špenát (nejlepší je samozřejmě listový a čerstvý) Špenát čerstvý
máslo Máslo kravské
1/2 kostičky 1/2 kostičky masoxu Bujón hovězí 5 g
2 stroužky 2 stroužky česneku (podle chuti a země původu) Česnek čerstvý 14 g
2 2 vejce na tvrdo Vejce slepičí 140 g
2 2 velké hrsti oblíbených hub nebo žampionů Hřib čerstvý
1 1 Hermelín Hermelín 100 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
grilovací koření Grilovací koření
drcený kmín Kmín mletý
trochu trochu Vegety Kořenící směs sypká
trochu trochu směsi na Čínu Zelí bílé mražené
na špičku nože na špičku nože zázvoru Zázvor sušený
tuk na vymazání Margarín
strouhanka na vysypání Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.