Nutriční hodnoty (Jemná pomazánka z filetů ve vaječno-hořčicovém krému)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 351 kJ / 84 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 4,90 g |
| – nasycené | 0,32 g |
| – nenasycené | 4,27 g |
| –– mononenasycené | 3,01 g |
| –– polynenasycené | 1,26 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 2,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 220 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 7,50 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 krabička 1 krabička sleďových filetů ve vaječno-hořčičném krému | Smetana kravská sladká 35% | |
| 1 1 měkký odtučněný tvaroh | Tvaroh odtučněný | |
| 1 1 nastrouhaná větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1/2 1/2 nastrouhaného stvolu řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1-2 ČL 1-2 ČL hořčice na dochucení - není nutná, jen podle chuti | Hořčice plnotučná | 15 g |
| šťáva z jednoho citrónu | Citrón čerstvý |