Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře nadivoko, s paprikovou pastou, řapíkatým celerem a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 048 kJ /
490 kcal
Bílkoviny8,11 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,86 g
Tuky43,17 g
– nasycené15,05 g
– nenasycené26,01 g
–– mononenasycené19,70 g
–– polynenasycené6,31 g
––– omega 31,99 g
Vláknina6,08 g
Cholesterol 68 mg
Sodík 1,58 g
Sůl3,94 g
Sacharidy15,30 g
– cukry13,01 g
––– laktóza7,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 kuřete Kuře
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
0,5-1 kelímek 0,5-1 kelímek smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 187.5 ml
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce červené paprikové pasty Pasta papriková 37.5 g
sůl Sůl mořská
3 stvoly 3 stvoly řapíkatého celeru Celer řapíkatý
3 lžíce 3 lžíce naloženého zeleninového základu
kuřecí vývar Vývar kuřecí
2-3 2-3 bobkové listy Bobkový list sušený
několik kuliček kuliček nového koření Nové koření
černý pepř Pepř černý
2 kuličky 2 kuličky jalovce Jalovec sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.