Nutriční hodnoty (Omeleta s krevetami a špenátem na česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 029 kJ / 724 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 54,70 g |
– nasycené | 9,18 g |
– nenasycené | 40,74 g |
–– mononenasycené | 34,60 g |
–– polynenasycené | 6,14 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 728 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 8,98 g |
– cukry | 0,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce (1 vejce + 1 bílek - je ještě dietnější verze) | Vejce slepičí | 140 g |
2-4 stroužky 2-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 balení 1 balení čerstvého špenátu (lze použít i mražený - 4 kapsle) | Špenát čerstvý | |
150 g 150 g krevet (použila jsem mražené, již uvařené a oloupané) | Krevety loupané | 150 g |
2 PL 2 PL olivového oleje extra virgin | Olej olivový | 40 ml |
pepř | Pepř černý |