Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omeleta s krevetami a špenátem na česneku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 029 kJ /
724 kcal
Bílkoviny48,62 g
– z toho živočišné bílkoviny47,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky54,70 g
– nasycené9,18 g
– nenasycené40,74 g
–– mononenasycené34,60 g
–– polynenasycené6,14 g
––– omega 30,25 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 728 mg
Sodík 533 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy8,98 g
– cukry0,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce (1 vejce + 1 bílek - je ještě dietnější verze) Vejce slepičí 140 g
2-4 stroužky 2-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 balení 1 balení čerstvého špenátu (lze použít i mražený - 4 kapsle) Špenát čerstvý
150 g 150 g krevet (použila jsem mražené, již uvařené a oloupané) Krevety loupané 150 g
2 PL 2 PL olivového oleje extra virgin Olej olivový 40 ml
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.