Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 805 kJ /
1 865 kcal
Bílkoviny168,50 g
– z toho živočišné bílkoviny144,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,50 g
Tuky6,45 g
– nasycené1,85 g
– nenasycené3,10 g
–– mononenasycené1,15 g
–– polynenasycené1,95 g
––– omega 30,84 g
Vláknina6,65 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 549 mg
Sůl1,39 g
Sacharidy280,00 g
– cukry14,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 ks 4 ks rybí filé (kupuji Novaco bez přidané vody) Treska filet 800 g
svazek svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
cca 350 g 350 g rýže (parboiled, celozrnná) Rýže bílá 350 g
česnek Česnek čerstvý
malá rajčátka (několik kousků, ale nemusí být) Rajče červené čerstvé
olej Olej řepkový
kari Kari
kmín drcený Kmín mletý
sůl Sůl mořská
pár snítek snítek rozmarýnu Rozmarýn sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.