Nutriční hodnoty (Hříbková omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 1 477 kJ / 353 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,50 g |
| Tuky | 21,64 g |
| – nasycené | 3,47 g |
| – nenasycené | 18,17 g |
| –– mononenasycené | 15,62 g |
| –– polynenasycené | 2,55 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 22,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 431 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 19,54 g |
| – cukry | 3,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 60 g 60 g sušených hříbků | Hřib sušený | 60 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| tymián | Tymián sušený | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 250 250 ml rajčatové šťávy (1 šálek) | Šťáva z rajčete |