Nutriční hodnoty (Hříbková omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 1 477 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,50 g |
Tuky | 21,64 g |
– nasycené | 3,47 g |
– nenasycené | 18,17 g |
–– mononenasycené | 15,62 g |
–– polynenasycené | 2,55 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 22,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 19,54 g |
– cukry | 3,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60 g 60 g sušených hříbků | Hřib sušený | 60 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
tymián | Tymián sušený | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
250 250 ml rajčatové šťávy (1 šálek) | Šťáva z rajčete |