Nutriční hodnoty (Omeleta s hráškem a sýrovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 533 kJ / 844 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 60,48 g |
| – nasycené | 14,56 g |
| – nenasycené | 28,00 g |
| –– mononenasycené | 22,40 g |
| –– polynenasycené | 5,60 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,07 g |
| Sodík | 795 mg |
| Sůl | 1,68 g |
| Sacharidy | 5,60 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| sterilovaný hrášek - 1 menší plechovka | Hrášek zelený sterilovaný | |
| olej | Olej řepkový | |
| Podravka | Kořenící směs sypká | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| různé sýry ( tavené, Hermelín, Niva...co lednice dá :-) ) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| hořčice | Hořčice plnotučná |