Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 879 kJ / 210 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,48 g |
| Tuky | 0,39 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 9,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 42,75 g |
| – cukry | 6,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kedluben | Kedluben čerstvý | |
| červená řepa (v poměru 1 : 1 s kedlubnou) | Červená řepa čerstvá | |
| 4 - 5 4 - 5 brambor | Brambor zimní | 225 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| celerová nať | Petržel nať čerstvá |