Nutriční hodnoty (Kachní játra Foie Gras)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 776 kJ / 663 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,69 g |
| Tuky | 32,09 g |
| – nasycené | 17,45 g |
| – nenasycené | 10,82 g |
| –– mononenasycené | 8,84 g |
| –– polynenasycené | 1,99 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 4,70 g |
| Cholesterol | 1,63 g |
| Sodík | 339 mg |
| Sůl | 0,89 g |
| Sacharidy | 21,70 g |
| – cukry | 13,20 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kachních jater „foie gras“ (chlazená) | Játra kachní | 300 g |
| 1/2 1/2 kedlubny (mladé) | Kedluben čerstvý | 90 g |
| 1 1 cuketa (mladá) | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 8 8 karotek | Mrkev čerstvá | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 2 2 jarní cibulky s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| 3 3 nové brambory (velké) | Brambor raný | |
| 2 dl 2 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |