Nutriční hodnoty (Zapečené kotlety s nivou a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 2 100 kJ / 502 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 37,73 g |
| – nasycené | 21,88 g |
| – nenasycené | 13,22 g |
| –– mononenasycené | 11,49 g |
| –– polynenasycené | 1,73 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 366 mg |
| Sodík | 2,11 g |
| Sůl | 5,21 g |
| Sacharidy | 8,33 g |
| – cukry | 5,53 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 plátků 6 plátků kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| dle chuti - Gyros koření (nebo grilovací + důl) | Provensálské koření | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 klobása (já měla mysliveckou - je to taková široká, na grilování) | Klobása | |
| 10 dkg 10 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 1/2 1/2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 1 vejce (není nutné) | Vejce slepičí | 70 g |