Nutriční hodnoty (Zapečené kotlety s nivou a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 2 100 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 37,73 g |
– nasycené | 21,88 g |
– nenasycené | 13,22 g |
–– mononenasycené | 11,49 g |
–– polynenasycené | 1,73 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 366 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 5,21 g |
Sacharidy | 8,33 g |
– cukry | 5,53 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 plátků 6 plátků kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
dle chuti - Gyros koření (nebo grilovací + důl) | Provensálské koření | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 klobása (já měla mysliveckou - je to taková široká, na grilování) | Klobása | |
10 dkg 10 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
1/2 1/2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 vejce (není nutné) | Vejce slepičí | 70 g |