Nutriční hodnoty (Mexické fazole z Blavy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 559 kJ / 373 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 9,77 g |
| – nasycené | 2,37 g |
| – nenasycené | 4,92 g |
| –– mononenasycené | 4,11 g |
| –– polynenasycené | 0,81 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 162 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| olej | Olej řepkový | |
| 1 plechovka 1 plechovka červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
| 1 plechovka 1 plechovka bílých fazolí v tomatové omáčce | Fazole v tomatové omáčce | |
| 300 g 300 g vepřového masa (nebo uzeného) | Vepřová kýta | 300 g |
| 1 1 klobása (může být i pálivá) | Klobása | |
| chilli (podle chuti) | Chilli paprička sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 kousek 1 kousek slaniny | Špek | |
| 3 3 vrchovaté lžíce rajského protlaku (nebo kečupu) | Protlak rajčatový |