Nutriční hodnoty (Borůvkový letní koláč s želatinou a tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 477 kJ / 3 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 107,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 170,86 g |
– nasycené | 32,22 g |
– nenasycené | 117,75 g |
–– mononenasycené | 86,05 g |
–– polynenasycené | 31,70 g |
––– omega 3 | 8,47 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 922 mg |
Sůl | 2,62 g |
Sacharidy | 464,30 g |
– cukry | 273,00 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
500 g 500 g tvarohu (ve vaničce) | Tvaroh polotučný | 500 g |
moučkový cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
borůvky | Borůvky čerstvé | |
maliny (nebo jahody) | Maliny čerstvé | |
2 sáčky 2 sáčky dortového želé | Želatina cukrářská | |
tuk na vymazání | Margarín | |
krupička na vysypání plechu | Krupice pšeničná jemná | |
džem (nemusí být) | Marmeláda jahodová |