Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Borůvkový letní koláč s želatinou a tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 477 kJ /
3 938 kcal
Bílkoviny132,08 g
– z toho živočišné bílkoviny107,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky170,86 g
– nasycené32,22 g
– nenasycené117,75 g
–– mononenasycené86,05 g
–– polynenasycené31,70 g
––– omega 38,47 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,63 g
Sodík 922 mg
Sůl2,62 g
Sacharidy464,30 g
– cukry273,00 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
250 g 250 g cukru krupice Cukr bílý 250 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
500 g 500 g tvarohu (ve vaničce) Tvaroh polotučný 500 g
moučkový cukr (podle chuti) Cukr bílý
borůvky Borůvky čerstvé
maliny (nebo jahody) Maliny čerstvé
2 sáčky 2 sáčky dortového želé Želatina cukrářská
tuk na vymazání Margarín
krupička na vysypání plechu Krupice pšeničná jemná
džem (nemusí být) Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.