Nutriční hodnoty (Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 325 kJ / 1 751 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,89 g |
| Tuky | 171,11 g |
| – nasycené | 83,42 g |
| – nenasycené | 85,58 g |
| –– mononenasycené | 72,60 g |
| –– polynenasycené | 12,99 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 22,32 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,23 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 29,28 g |
| – cukry | 11,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 horní kuřecí stehna | Kuřecí stehenní řízky | |
| 200 g 200 g Gazdovské slaniny | Špek | 200 g |
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 250 g 250 g zelených mražených fazolek | Fazolky mražené | 250 g |
| malinko oleje | Olej řepkový | |
| adžika koření | Pepř černý | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| 250 ml 250 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská |