Nutriční hodnoty (Kung-pao dle české hospůdky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 204 kJ / 1 005 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,75 g |
| Tuky | 35,56 g |
| – nasycené | 7,58 g |
| – nenasycené | 24,14 g |
| –– mononenasycené | 15,69 g |
| –– polynenasycené | 8,46 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 15,50 g |
| Cholesterol | 369 mg |
| Sodík | 587 mg |
| Sůl | 1,24 g |
| Sacharidy | 86,40 g |
| – cukry | 47,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kuřecích prsou | Kuře prso | 200 g |
| cca 1/2 cca 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 3 3 polévkové lžíce nakládané kapie | Paprika červená čerstvá | 750 g |
| 50 g 50 g burských oříšků | Arašídy solené | 50 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce škrobu | Bramborový škrob | 30 g |
| cca čajová lžíčka lžíčka koření na čínu | Koření pěti vůní | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| bílé víno nebo dezertní víno | Víno bílé suché | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| olej | Olej řepkový |