Nutriční hodnoty (Zelný salát v majonézovém přelivu s vařeným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 564 kJ / 3 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 330,64 g |
| – nasycené | 27,80 g |
| – nenasycené | 281,24 g |
| –– mononenasycené | 200,24 g |
| –– polynenasycené | 81,00 g |
| ––– omega 3 | 24,71 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 2,84 g |
| Sacharidy | 26,80 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vymačkaného sterilovaného červeného zelí | Zelí červené sterilované | 200 g |
| 3 dcl 3 dcl nálevu ze zelí | ||
| 2 2 vejce syrová | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 vařená vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 polévková lžíce hořčice nebo dle chuti | Hořčice plnotučná | |
| 3 dcl 3 dcl kvalitního oleje | Olej řepkový | 300 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |