Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 438 kJ / 3 929 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 118,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,90 g |
| Tuky | 144,87 g |
| – nasycené | 48,69 g |
| – nenasycené | 80,67 g |
| –– mononenasycené | 56,93 g |
| –– polynenasycené | 23,74 g |
| ––– omega 3 | 1,93 g |
| Vláknina | 31,35 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 2,85 g |
| Sacharidy | 494,75 g |
| – cukry | 349,45 g |
| ––– laktóza | 29,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g Hery | Margarín | 120 g |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 1 špetka 1 špetka kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 1 1 vanilinový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
| 0,5 balíčku 0,5 balíčku skořicového cukru | Cukr skořicový | 10 g |
| 750 g 750 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 750 g |
| 120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 1 1 vanilinový cukr | Cukr vanilkový | |
| trochu trochu nastrouhané citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| 4 4 menší jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 0,5 balíčku 0,5 balíčku skořicového cukru | Cukr skořicový | 10 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |