Nutriční hodnoty (Bramborový guláš na pivě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 171 kJ / 2 670 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,26 g |
| Tuky | 87,22 g |
| – nasycené | 26,56 g |
| – nenasycené | 54,78 g |
| –– mononenasycené | 40,23 g |
| –– polynenasycené | 14,56 g |
| ––– omega 3 | 2,19 g |
| Vláknina | 41,90 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 1,85 g |
| Sůl | 4,30 g |
| Sacharidy | 331,75 g |
| – cukry | 70,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 300 g 300 g vepřové plece | Vepřová plec | 300 g |
| 1 ČL 1 ČL sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 400 ml 400 ml světlého piva 10° | Pivo světlé 10ᵒ | 400 ml |
| 750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 ČL 1 ČL majoránky | Majoránka sušená | 10 g |
| 200 g 200 g sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 200 g |
| petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá |