Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s uzeným úhořem a zálivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 434 kJ /
821 kcal
Bílkoviny65,60 g
– z toho živočišné bílkoviny60,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,20 g
Tuky39,89 g
– nasycené14,38 g
– nenasycené24,66 g
–– mononenasycené17,91 g
–– polynenasycené6,76 g
––– omega 30,74 g
Vláknina14,82 g
Cholesterol 456 mg
Sodík 2,95 g
Sůl6,20 g
Sacharidy44,45 g
– cukry34,82 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 300 g 300 g uzeného úhoře Úhoř mořský uzený 300 g
1 1 šťavnaté, kyselejší jablko Jablko čerstvé 150 g
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
100 g 100 g salátové okurky Okurka salátová čerstvá 100 g
100 g 100 g červené řepy (s čerstvým křenem) Červená řepa čerstvá 100 g
3 PL 3 PL křenu (s jablky) Křen čerstvý 45 g
1 KL 1 KL máty Máta peprná list čerstvá
1 KL 1 KL kopru Kopr nať čerstvý 5 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr dle chuti Cukr bílý
listy listy ledového salátu Salát ledový čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.