Nutriční hodnoty (Pečený vepřový ořez na bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 580 kJ / 2 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 160,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,38 g |
Tuky | 150,73 g |
– nasycené | 50,34 g |
– nenasycené | 90,34 g |
–– mononenasycené | 70,03 g |
–– polynenasycené | 20,31 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 10,13 g |
Sůl | 25,00 g |
Sacharidy | 60,90 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g vepřového ořezu | Vepřový ořez | 1000 g |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
libeček | Libeček čerstvý | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
kadeřavá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
majoránka | Majoránka sušená | |
oregáno | Oregano sušené | |
tymián | Tymián sušený | |
3 lžičky 3 lžičky soli | Sůl mořská | 24 g |
1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
Bylinky pokud možno čerstvé ze záhonku a kdo by chtěl ostřejší dá si ještě chilli a nemáme-li bylinky čerstvé, dáme sušené. | Petržel nať čerstvá |