Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený vepřový ořez na bylinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 580 kJ /
2 290 kcal
Bílkoviny169,38 g
– z toho živočišné bílkoviny160,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,38 g
Tuky150,73 g
– nasycené50,34 g
– nenasycené90,34 g
–– mononenasycené70,03 g
–– polynenasycené20,31 g
––– omega 30,70 g
Vláknina23,80 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 10,13 g
Sůl25,00 g
Sacharidy60,90 g
– cukry7,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g vepřového ořezu Vepřový ořez 1000 g
olivový olej Olej olivový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 větší stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
libeček Libeček čerstvý
celerová nať Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
kadeřavá petrželka Petržel nať čerstvá
majoránka Majoránka sušená
oregáno Oregano sušené
tymián Tymián sušený
3 lžičky 3 lžičky soli Sůl mořská 24 g
1 lžíce 1 lžíce Solamylu Bramborový škrob 15 g
Bylinky pokud možno čerstvé ze záhonku a kdo by chtěl ostřejší dá si ještě chilli a nemáme-li bylinky čerstvé, dáme sušené. Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.