Nutriční hodnoty (Pečený vepřový ořez na bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 580 kJ / 2 290 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 169,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 160,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,38 g |
| Tuky | 150,73 g |
| – nasycené | 50,34 g |
| – nenasycené | 90,34 g |
| –– mononenasycené | 70,03 g |
| –– polynenasycené | 20,31 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 23,80 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 10,13 g |
| Sůl | 25,00 g |
| Sacharidy | 60,90 g |
| – cukry | 7,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000 g 1000 g vepřového ořezu | Vepřový ořez | 1000 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| kadeřavá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| oregáno | Oregano sušené | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 3 lžičky 3 lžičky soli | Sůl mořská | 24 g |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| Bylinky pokud možno čerstvé ze záhonku a kdo by chtěl ostřejší dá si ještě chilli a nemáme-li bylinky čerstvé, dáme sušené. | Petržel nať čerstvá |