Nutriční hodnoty (Bulgur zapečený se švestkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 7 116 kJ / 1 701 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,30 g |
| Tuky | 21,02 g |
| – nasycené | 6,22 g |
| – nenasycené | 9,83 g |
| –– mononenasycené | 6,92 g |
| –– polynenasycené | 2,91 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 32,50 g |
| Cholesterol | 530 mg |
| Sodík | 329 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 306,20 g |
| – cukry | 109,80 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g bulguru | Pšeničný bulgur | 250 g |
| 10 10 švestek | Švestky čerstvé | 200 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru (podle potřeby) | Cukr bílý | 75 g |
| máslo | Máslo kravské |