Nutriční hodnoty (Rýžový zeleninový salát s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 2 115 kJ / 505 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,18 g |
| Tuky | 30,59 g |
| – nasycené | 6,76 g |
| – nenasycené | 19,30 g |
| –– mononenasycené | 10,67 g |
| –– polynenasycené | 8,63 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 208 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 11,30 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 120 120 g sáček rýže | Rýže bílá | |
| 1 balení 1 balení tofu (čisté, uzené nebo delikates) | Tofu natural | 180 g |
| menší konzerva konzerva sterilované kukuřice cca 100 gramů | Kukuřice sterilovaná | |
| 2 2 sterilované okurky nakládačky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 malý pytlík oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| bylinky | Petržel nať čerstvá | |
| kousek kousek špeku (není nezbytné) | Špek |