Nutriční hodnoty (Koláč jablkový)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 819 kJ / 4 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,00 g |
Tuky | 187,71 g |
– nasycené | 46,71 g |
– nenasycené | 127,53 g |
–– mononenasycené | 86,73 g |
–– polynenasycené | 40,80 g |
––– omega 3 | 2,88 g |
Vláknina | 38,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 859 mg |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 604,40 g |
– cukry | 301,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g HERA | Margarín | 250 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
400 g 400 g mouky polohrubé | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
trocha trocha soli | Sůl mořská | |
mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |