Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč jablkový)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 819 kJ /
4 498 kcal
Bílkoviny78,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,00 g
Tuky187,71 g
– nasycené46,71 g
– nenasycené127,53 g
–– mononenasycené86,73 g
–– polynenasycené40,80 g
––– omega 32,88 g
Vláknina38,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 859 mg
Sůl2,55 g
Sacharidy604,40 g
– cukry301,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g HERA Margarín 250 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
400 g 400 g mouky polohrubé Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
trocha trocha soli Sůl mořská
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.