Nutriční hodnoty (Koláč jablkový)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 819 kJ / 4 498 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,00 g |
| Tuky | 187,71 g |
| – nasycené | 46,71 g |
| – nenasycené | 127,53 g |
| –– mononenasycené | 86,73 g |
| –– polynenasycené | 40,80 g |
| ––– omega 3 | 2,88 g |
| Vláknina | 38,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 859 mg |
| Sůl | 2,55 g |
| Sacharidy | 604,40 g |
| – cukry | 301,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g HERA | Margarín | 250 g |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 400 g 400 g mouky polohrubé | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| trocha trocha soli | Sůl mořská | |
| mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |