Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Levandulový cheesecake)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 056 kJ /
3 360 kcal
Bílkoviny220,44 g
– z toho živočišné bílkoviny208,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,23 g
Tuky173,21 g
– nasycené96,18 g
– nenasycené66,95 g
–– mononenasycené49,46 g
–– polynenasycené17,49 g
––– omega 31,24 g
Vláknina3,45 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 5,10 g
Sůl10,97 g
Sacharidy228,00 g
– cukry161,70 g
––– laktóza24,62 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g sušenek Sušenka 150 g
50 g 50 g rozpuštěného másla Máslo kravské 50 g
500 g 500 g krémového sýra (Buko, Philadelphia) Sýr tavený 500 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
15 g 15 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
3 3 celá vejce Vejce slepičí 210 g
40 ml 40 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 40 ml
3 lžičky 3 lžičky levandulového extraktu (viz Pozn.) Aroma levandule
150 g 150 g tučné zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
15 15 c cukru moučka Cukr bílý
2-3 lžičky 2-3 lžičky levandulového extraktu Aroma levandule

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.