Nutriční hodnoty (Levandulový cheesecake)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 056 kJ / 3 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 208,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,23 g |
Tuky | 173,21 g |
– nasycené | 96,18 g |
– nenasycené | 66,95 g |
–– mononenasycené | 49,46 g |
–– polynenasycené | 17,49 g |
––– omega 3 | 1,24 g |
Vláknina | 3,45 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 5,10 g |
Sůl | 10,97 g |
Sacharidy | 228,00 g |
– cukry | 161,70 g |
––– laktóza | 24,62 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g sušenek | Sušenka | 150 g |
50 g 50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
500 g 500 g krémového sýra (Buko, Philadelphia) | Sýr tavený | 500 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
15 g 15 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
40 ml 40 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 40 ml |
3 lžičky 3 lžičky levandulového extraktu (viz Pozn.) | Aroma levandule | |
150 g 150 g tučné zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
15 15 c cukru moučka | Cukr bílý | |
2-3 lžičky 2-3 lžičky levandulového extraktu | Aroma levandule |