Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchta s kakaovou rebarborou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 283 kJ /
4 370 kcal
Bílkoviny75,01 g
– z toho živočišné bílkoviny20,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,50 g
Tuky151,01 g
– nasycené16,57 g
– nenasycené123,16 g
–– mononenasycené86,72 g
–– polynenasycené36,44 g
––– omega 310,32 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 524 mg
Sodík 748 mg
Sůl2,31 g
Sacharidy667,43 g
– cukry295,03 g
––– laktóza4,53 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krystal Cukr bílý 250 g
1 1 hrstka drcených mandlí Mandle loupané mleté
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/4 hrnku 1/4 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 62.5 ml
2 lžičky 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 10 g
pár kapek kapek vanilkového aroma Aroma vanilkové
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
rebarbora (cca 6 stonků) Rebarbora čerstvá
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru krystal Cukr bílý 30 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
tuk na vymazání plechu Margarín
strouhanka na vysypání plechu Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.