Nutriční hodnoty (Červenořepná buchta s chutí jahody)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 677 kJ / 3 508 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,06 g |
| Tuky | 151,89 g |
| – nasycené | 15,18 g |
| – nenasycené | 123,83 g |
| –– mononenasycené | 87,88 g |
| –– polynenasycené | 35,95 g |
| ––– omega 3 | 10,33 g |
| Vláknina | 14,22 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 499 mg |
| Sůl | 1,41 g |
| Sacharidy | 472,04 g |
| – cukry | 283,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 hrnek 1 hrnek krystalového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce jahodové marmelády | Marmeláda jahodová | 15 g |
| 300 g 300 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 1 jahodový pudinkový prášek | Puding v prášku | |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 lžičky 2 lžičky kakaa | Kakao prášek | 6 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| strouhanka na vysypání plechu | Strouhanka pšeničná |