Nutriční hodnoty (Červenořepná buchta s chutí jahody)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 677 kJ / 3 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,06 g |
Tuky | 151,89 g |
– nasycené | 15,18 g |
– nenasycené | 123,83 g |
–– mononenasycené | 87,88 g |
–– polynenasycené | 35,95 g |
––– omega 3 | 10,33 g |
Vláknina | 14,22 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 1,41 g |
Sacharidy | 472,04 g |
– cukry | 283,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek krystalového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 jahodový pudink | Puding v prášku | |
1 lžíce 1 lžíce jahodové marmelády | Marmeláda jahodová | 15 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 lžičky 2 lžičky kakaa | Kakao prášek | 6 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
strouhanka na vysypání plechu | Strouhanka pšeničná |