Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červenořepná buchta s chutí jahody)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 677 kJ /
3 508 kcal
Bílkoviny56,10 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,06 g
Tuky151,89 g
– nasycené15,18 g
– nenasycené123,83 g
–– mononenasycené87,88 g
–– polynenasycené35,95 g
––– omega 310,33 g
Vláknina14,22 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 499 mg
Sůl1,41 g
Sacharidy472,04 g
– cukry283,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g červené řepy Červená řepa čerstvá 300 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 hrnek 1 hrnek krystalového cukru Cukr bílý 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 jahodový pudink Puding v prášku
1 lžíce 1 lžíce jahodové marmelády Marmeláda jahodová 15 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 lžičky 2 lžičky kakaa Kakao prášek 6 g
špetka špetka soli Sůl mořská
strouhanka na vysypání plechu Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.