Nutriční hodnoty (Svěží salát z rajských jablíček, bazalkového pesta a jogurtu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 506 kJ / 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
Tuky | 4,16 g |
– nasycené | 1,36 g |
– nenasycené | 1,84 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 1,68 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 31,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 120,00 g |
– cukry | 112,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 rajských jablíček | Jablko čerstvé | 1200 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
1 1 polévkové lžíce bazalkového pesta | Pesto bazalkové | |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1-2 1-2 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
1 1 polévkové lžíce dijónské hořčice | Hořčice dijonská | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý |