Nutriční hodnoty (Svěží salát z rajských jablíček, bazalkového pesta a jogurtu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 506 kJ / 599 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
| Tuky | 4,16 g |
| – nasycené | 1,36 g |
| – nenasycené | 1,84 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 1,68 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 31,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 120,00 g |
| – cukry | 112,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 rajských jablíček | Jablko čerstvé | 1200 g |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 1 1 polévkové lžíce bazalkového pesta | Pesto bazalkové | |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1-2 1-2 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| 1 1 polévkové lžíce dijónské hořčice | Hořčice dijonská | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý |